Lugati, Xhuli, Shota dhe MC Beka janë të nominuar

Lugati, Xhuli, Shota dhe MC Beka janë të nominuar

Prezantuesit e Big Brother VIP Kosova, Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshin kanë shpallur të hapur televotimin, me anë të së cilit publiku mund të votojë për banorin që dëshiron ta largojë nga shtëpia.

Gjithsej, katër persona janë nominuar nga kasti i banorëve të shtëpisë së “Vëllait të Madh”. Lista përfshinë: Lugatin, Xhulin, Shotën dhe MC Bekën.

Ju mund ta votoni një prej banorëve të lartcekur duke dërguar SMS për Kosovë në numrin 55 556, për Shqipëri 55 557, për Maqedoni të Veriut 141 547, për Zvicër 92 92, për Gjermani 44 144,  për Austri 0900 506 506.

Related Posts

“Besoj në dashuri në shikim të parë”, Atdheu puth Xhulin, por nga larg

Atdheu i ka thënë sot Xhulit se beson në dashuri në shikim të parë. Këtë deklaratë nuk e besoj edhe aq Xhuli, pasi sipas saj, banori i…

“Më ka ardhur dita”, Stresi thotë se nuk mund të vazhdojë më qëndrimin

“Më ka ardhur dita”, Stresi thotë se nuk mund të vazhdojë më qëndrimin

Stresi ka vazhduar të insistojë se dëshiron të largohet nga shtëpia e Big Brother VIP Kosova. Ai po vazhdon edhe diskutimet me Xhulin e cila po tenton…

Ganimete Abazi bëhet pjesë e BBVK-së

Ganimete Abazi bëhet pjesë e BBVK-së

Surprizat e “Vëllait të Madh” sonte duket të kenë qenë të shumta në numër. Kësisoj, në spektaklin Prime të kësaj të hëne, shtëpisë së Big Brother VIP…

Mbresa – banorja më e re e Big Brother VIP Kosova

Mbresa – banorja më e re e Big Brother VIP Kosova

Surprizat e “Vëllait të Madh” sonte duket të kenë qenë të shumta në numër. Kësisoj, në spektaklin Prime të kësaj të hëne, shtëpisë së Big Brother VIP…

Shtëpisë së BBVK-së i bashkohet një banor i ri – Fis Juniku

Shtëpisë së BBVK-së i bashkohet një banor i ri – Fis Juniku

Gjatë natës së sotme të spektaklit Prime, “Vëllai i Madh” ka vazhduar të shpalosë surprizat e përgatitura, e që rezultuan të ishin me “bollëk” sonte. Kësisoj, pos…

Edoni pas eliminimit: Më penalizoi fakti që jam ‘Drag Queen’ dhe pjesë e komunitetit

Gjatë natës së sotme të spektaklit Prime të Big Brother VIP Kosova, i eliminuari i javës, Edoni apo Victoria Owns është pritur në skenë nga nikoqirët zyrtarë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *