Vivien dhe Getinjo afrohen edhe më shumë, a po ndodh së shpejti puthja? (VIDEO)

Vivien dhe Getinjo nuk po ndahen nga njëri-tjetrit. Nga shtrati në të cilin po flenë bashkë, deri në mbarimin e ditës, ata po i qëndrojnë afër njëri-tjetrit,…

Stresi i bën thirrje nënës së tij t’i gjej Shotës një burrë (VIDEO)

Stresi i bën thirrje nënës së tij t’i gjej Shotës një burrë (VIDEO)

Banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova po bëjnë biseda të ndryshme, shumë nga to edhe argëtuese. Gjatë këtyre bisedave, Stresi i ka bërë thirrje nënës…

Edoni: Kam abuzuar me përdorim të drogave, më shpëtuan prindërit e mi (VIDEO)

Edoni: Kam abuzuar me përdorim të drogave, më shpëtuan prindërit e mi (VIDEO)

Banori i shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Edon Shileku ose Victoria Owns gjatë një bisede me Shota Baraliun, ka shpalosur disa të pathëna më parë për…

Banorët bien pre e lojës së Andit, sfidohen duke mos folur me njëri-tjetrin

Banorët bien pre e lojës së Andit, sfidohen duke mos folur me njëri-tjetrin

Atmosfera në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova po bëhet çdo herë e më interesante. Kësisoj, Andi Artani, e ka gënjyer pjesën tjetër të kastit kinse “vëllai…

Afërdita Paqarada në Big Brother VIP Kosova, zbuloni rolin e saj!

Afërdita Paqarada në Big Brother VIP Kosova, zbuloni rolin e saj!

Përderisa të gjithë jemi duke numëruar ditët drejt mbrëmjes spektakolare të 5 dhjetorit, Big Brother VIP Kosova vazhdon të na surprizojë. Madhështia e programit të netëve Prime…