Shtëpisë së BBVK-së i bashkohet një banor i ri – Fis Juniku

Shtëpisë së BBVK-së i bashkohet një banor i ri – Fis Juniku

Gjatë natës së sotme të spektaklit Prime, “Vëllai i Madh” ka vazhduar të shpalosë surprizat e përgatitura, e që rezultuan të ishin me “bollëk” sonte. Kësisoj, pos…

Edoni pas eliminimit: Më penalizoi fakti që jam ‘Drag Queen’ dhe pjesë e komunitetit

Gjatë natës së sotme të spektaklit Prime të Big Brother VIP Kosova, i eliminuari i javës, Edoni apo Victoria Owns është pritur në skenë nga nikoqirët zyrtarë…

“Diçka po zihet”, Stresi me dyshime rreth situatës me Artanin dhe Artën

“Diçka po zihet”, Stresi me dyshime rreth situatës me Artanin dhe Artën

Pas kërkesës së Artës për të ndërruar shtratin me Artanin, Stresit i kanë lindur disa dyshime rreth kësaj situate brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova. “Ka…

Lugati, Xhuli, Shota dhe MC Beka janë të nominuar

Lugati, Xhuli, Shota dhe MC Beka janë të nominuar

Prezantuesit e Big Brother VIP Kosova, Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshin kanë shpallur të hapur televotimin, me anë të së cilit publiku mund të votojë për banorin…

Klan Kosova LIVE

Klan Kosova LIVE

Klan Kosova Live eshte Kanal Televiziv në Kosovë, i themeluar në Dhjetor të vitit 2008. Per here te pare u transmetua me 17 shkurt 2009, po ne…